Vija Sport & Fitness

“Vilken grym PT han är! Lyhörd och trevlig! Ger alltid 100% vid varje träningstillfälle! Engagerad för se en lyckas i sin träningsresa” – Simon

Andreas heter jag och är glad och driven personlig tränare. Det här mer träning och kost kan vara svårt och ibland hopplöst.. Därför brinner jag för att göra det enklare för dig att komma i gång med träningen och med kosten! Samt följa med dig på din träningsresa!

Andreas Wilnerzon, Personlig tränare

Jag jobbar som frilans personlig tränare och är engagerad för att skapa en träningsglädje i varje person. Att få skapa en träningsstund som kan förändra DITT liv. Låt mig få vara med och skapa ett träningsprogram och kostupplägg som kan hjälpa dig på vägen närmare DITT mål. Att få vara med på DIN träningsresa och se hur förändringen och utvecklingen blir är något jag drivs och engageras av. Mitt träningsintresse började redan när jag var 8 år och började på min första idrott. Sedan dess har det förändrats mycket, många olika idrotter och träningsformer har tagit mig till den jag är idag, En full utbildad personlig tränare. Som jobbar med det han drömmer om, människor och träning.

Längst ner hittar du mina
kontaktuppgifter, mina priser och 
bilder från tidigare träningspass


” En av de bästa personlig tränare jag har varit med! Han anpassade allt efter mina behov! Eftersom jag har tidigare skadat knät och inte kunnat genomföra vissa övningar och haft specifikt svårt med benövningar såsom knäböj så lyckades Andreas ändå utforma ett grymt benpass utan att jag kände någon smärta alls i knät!

Han lyssnar och gör passen utmanande! Han har dessutom fått mig att pröva en mängd olika övningar som jag inte tidigare har vågat pröva eller vetat hur man ska genomföra dem. Sjukt grym PT!” – Gustaf


Sociala medier:

@andreas_vijafitness


Galleri: