Dynamis4Life

Viola Norrby, Coach

Coaching Vad funderar du på; har din ledningsgrupp kört fast, har ni problem i relationer, behöver ni nya utvecklingsstrategier, behöver en arbetstagare eller chef hjälp för att utvecklas och blomstra.

Vill du som individ nå nya mål, ta tag i dina drömmar, eller hjälp med en ansträngd relation, komma igång med träning, få hjälp vardagsstress, få ihop livspusslet, kan jag hjälpa dej, behöver du ett bollplank?

Vill du veta mer om oss, då ska du se filmen nedan.

Föreläsningar Ämnena jag föreläser om har skapats utifrån min egen resa och många års erfarenhet av samtal med människor. Behovet av vägledning och hjälp är stort i dagens samhälle, jag vet att det finns ett stort behov av insikt, undervisning och coaching i detta.

Många kämpar med otillräcklighet och söker bekräftelse för det man enbart presterar, därför är det viktigt att jobba med sin självbild, och att man finner ett värde i den man är, inte bara det man gör.

Min förhoppning är att kunna hjälpa andra till upprättelse och självinsikt. Att ge redskap till att kunna navigera i en djungel av genomlevda erfarenheter, input från omgivningen och finna sig själv och sundhet i dagens sönderstressade samhälle.

Föreläsningarna utformas utifrån vad du som kund behöver och tänker med det. Tillsammans med dig sätter vi upp en föreläsning som passar för ändamålet.